marți, 15 septembrie 2009

Nivele de constiinta in explorarea lumilor

Explorarea Lumilor Spirituale se face prin intermediul EXPANSIUNII CONSTIINTEI. Daca explorarea acestor Lumi se va face prin intermediul Ego-ului (afect +mental), perceptia va fi deformata si departe de Adevarata Realitate.

Voi incerca sa a prezint cele 7 nivele, in speranta ca veti realiza ca apartinem unei specii exceptional de inzestrate ale carei puteri latente sunt ca ale zeilor. Exista in noi o constiinta universala care se gaseste in rezonanta cu constiinta universului.

Nivelul 7 de constiinta este nivelul starii normale de veghe. Este un nivel de tip creier stang, rational, analitic, legat de viziunea lumii.

Nivelul 14 de constiinta - corp adormit, spirit treaz - corespunde starilor de relaxare. Creierul genereaza trenuri de unde Alpha. Acest nivel poate fi atins foarte rapid, chiar in cateva secunde pentru o persoana experimentata. Desi musculatura este relaxata, suntem pe deplin constienti de zgomotele din exterior si de locul unde ne aflam. Nivelul 14 inseamna inceputul explorarii unor nivele diferite de constienta. Lumea fizica este prezenta, dar in spatele ochilor inchisi incep sa se produca alte fenomene. Lumea exterioara incepe sa se replieze asupra ei insasi, permitand descoperirea universului interior.


Nivelul 21 de constiinta - expansiunea constientei. Intre nivelele 14 si 21 se produce o senzatie de deschidere interioara. Ea poate fi provocata prin tehnici de imagerii ghidate, sau prin vizualizari mentale(sfere, cupole, bulgari), muzica adecvata, mantre, etc.

Acest nivel este caracterizat de generarea de unde Theta. Masuratorile efectuate la Institutul Monroe au demonstrat ca imediat ce se atinge acest nivel se produce un amestec de unde Alpha si Theta, fiinta osciland intre cele doua trenuri de unde. In general se pastreaza constienta corpului si, usor, puterea de a reactiona se estompeaza. Lumea exterioara trece in planul al doilea, locul unde ne gasim capata proportii fantasmagorice, impresiile senzoriale si kinestezice se modifica.


Nivelele inferioare Alpha si nivelele superioare Theta devin campuri de activitate cerebrala extrem de interesante. Atunci se poate citi o chakra(Chakra este un concept filosofic care se referă la vîrtejuri în formă de cerc care, conform medicinei indiene tradiţionale, ar exista în corpul uman), se decodifica un camp eteric sau astral. Acest nivel poate fi generat voluntar in orice pozitie. Aici incep sa se produca stari vizionare, flash-uri de mediumnitate.

Nivelul 28 de constiinta. Intre nivelele 21 si 28 apare senzatia de a iesi din timpul obisnuit, liniar. Timpul capata dimensiune de spatiu. Se deschid porti spre dimensiuni aflate in afara timpului. In acest camp, constienta isi afla intreaga dimensiune reala. Apare sentimentul de uniune, sentimentul inefabil. Corpul este perceput ca si o coaja, ca un vehicol. Pe masura ce urca nivele de constienta, se resimte o senzatie de globalitate in sine si in afara sinelui. Procesul de imbatranire a celulelor este stopat, persoana intinereste (se cunosc practic cazuri de reintinerire cu pana la 10 ani). Nivelul 28 reprezinta o zona de frontiera intre aceasta lume, acest univers si universurile non-fizice.Dincolo, se afla lumea de dupa viata, ghizii, arhietipurile.

Dincolo de nivelul 28 constiinta se depliaza.In speranta ca pana maine veti reusi fara nici un efort sa constientizati cele 4 nivele de constiinta(este suficient sa va doriti cu toata puterea voastra) le voi prezenta si pe celelalte trei.

Niciun comentariu: