joi, 24 decembrie 2009

Craciun Fericit!



Acum,cand colindele,toate nascute sub zapezi,aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle,simtim si noi tot mai tare atmosfera de sarbatoare  ce se aproprie.Deschideti usa si lasati Bucuria si Implinirea  sa va intre in suflet!Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda,vorba buna  si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!Fie ca Iubirea,Intelepciunea,,Increderea si Genorozitatea sa va calauzeasca pasii spre Lumina!CRACIUN FERICIT!   

Un comentariu:

Cristiana spunea...

Draga Daniela!
de multe ori ma odihnesc pe aici, prin preajma ta, caci odata, nu de mult, un vis mi-a adus veste despre o doamna a carui imagina am vazut-o mai tarziu, aici... I-am apreciat mult profunzimea gandirii, cautarilor, intelegerilor, si nu in ultimul rand - talentului cu care isi raspandeste seva vietii in lumea care nu si-a parasit inca cotloanele pline de umbre...
Iti doresc sa-ti pastrezi mereu visele vii, credinta si increderea in tine si in cei din jurul tau, mereu cu bratele sufletului deschise, caci si cerurile sunt mereu deschise - doar noi le vedem asa doar din cand in cand!!
Iti doresc ca iubirea si generozitatea sa ti se intoarca inmiit, sa le oferi astfel fara incetare, imbogatindu-le zborurile si patrunderile in sufletele noastre!!
LA MULTI ANI, DANIELA!!