duminică, 22 august 2010

Stiai?


PROGRAM GENERAL DE PURIFICARE SI REGENERARE A CONSTIINTEI OMENIRII : AICI SI ACUM !

1. Trezirea constiitei individuale si colective.
2. Curatirea interioara si exterioara a tuturor oamenilor.
3. Exercitii de recuperare, regenerare si revigorare a spiritului primordial ( Adamic ).
4. Debarasarea voita a tuturor deseurilor toxice din mintea, trupul si spiritul individual.
5. Executarea unui program individual si de grup pentru ajutorarea inlaturarii fricii si a altor bariere psihice din planurile: constient si subconstient.
6. Planul general de ecologizare a planetei - faza nationala - fiecare individ avand responsabilitati si termene precise.
7. Intocmirea unui program national de implementare a unei legi pentru eliminarea tuturor produsilor manipulati genetic de tip hibrid (compusi chimici daunatori sanatatii organismelor fizice), din productia alimentara si din cea farmaceutica.
8. Reabilitarea si reimprospatarea florei si faunei planetei - faza nationala - proiecte individuale si de grup.
9. Introducerea in invatamantul gimnazial la unei discipline de respectare a mediului inconjurator si de invatare a metodelor prin care se poate intervenii pentru a se stopa distrugerea planetei.
10. Implicarea prin proiect de lege a autoritatilor locale si nationale intr-un program de insanatosire grabnica atat a populatiei cat si a mediului inconjurator.
11. Infiintarea unor fonduri nationale pentru strangerea de bani (sponsorizari si donatii), cu ajutorul carora se vor infiinta clinici ecologice de vindecare si reabilitare a tuturor celor cu probleme, indiferent de statutul social.
12. Infiintarea unui trust media care va avea rolul de a ajuta la mediatizarea metodelor de purificare si vindecare a natiunii.
13. Eliminarea din codul civil si cel penal a metodelor represive si disciplinare dure, care pot distruge sau avaria constiinta individului si inlocuirea cu metode educative.

Niciun comentariu: