marți, 7 iulie 2009

MICHAEL JACKSON-Stigma Eternitatii Muzicale

Cand spun Michael Jackson invazia de endorfine mi se scurge in vene si sangele-mi arde cu fiecare fior patruns in maduva spinarii.Adevaratul sau talent nativ se afla in finetea sa innascuta a celui mai mic detaliu pe care-l gesticula,detaliu pe post de sedativ.Si puterea sa de transfigurare  de la inocent la "bad boy" era condimentul perfect spre a te duce in propria-i chemare hipnotica si halucinanta.

Dincolo de rafinamentul estetic si scenic,vibratia launtrica superioara a lui Michael depasea barierele notei muzicale renascute prin a sai pasi de dans enigmatici.Energia muzicala furnizata patrundea in mrejele adanci emanate de fiecare strop de fagure vibrational si mai ales emotional pe care MJ il exterioriza in fiecare particica a liniei melodice capcata de genialitatea si mistica ascunsa a gesturilor sale si mai ales a inteligentei kinestezice de care dadea dovata de fiecare data in fata unui public ametitor de numeros.

Calitatea versurilor si a muzicii sale era si VA FI PT TOTDEAUNA taina spiralelei a personalitatii sensibile si in acelasi timp pasionale,spirala care era adanc inradacinata in imensitatea sa nemarginita de a transforma cuvintele in magie pura inspirata din surse divine.

NU intamplator,MJJ  a fost al SAPTELEA copil din familia Jackson fiind ales pt a deveni cea mai influentabila persoana publica de pe glob.Trauma suferita pana la varsta majoratului a avut efecte terifiante si marcabile in viata sa atat personala cat si artistica ramanand un om constient de succesul sau dobandit dupa ani intregi de munca titanica ramanand la stadiul de simplu om.

NIMENI nu a reusit sa-l defaimeze desi s-au depus eforturi gigantice in a-l transforma si a-l minimaliza din maximizarea tortei de fier INDISTRUCTIBILA din Michael.Dragostea sa imensa  pt copii a fost intotdeauna neinteleasa,copii fiind pt el oglinda imaginii sale de copil in continua manifestare emblematica,fapt pt care MJ se declara ca fiind un vesnic "Peter-Pan" in spiritul sau.Profunda sa licaire din priviri era aceea sensibilitate si puritate din sufletul unui copilandru in corpul unui adult care emana in jurul sau caldura,lumina,sinceritate,vigilenta,sentimente,lacrimi,emotii si mai ales IUBIREA NECONDITIONATA fata de cei din jurul sau.

Dar ADEVARATUL Michael VA FI vesnicul suflet de copil care ne va bantui pana la cea mai mica rezonanta a numelui sau,iar muzica lui un adevarat elixir pt inima tuturor fanilor adevarati MJ,fani de la care a primit cea mai sincera si curata iubire !

Cred cu tarie ca fericirea lui launtrica a constat din a darui bucurie fanilor,bucurie de care el n-a prea avut parte in viata sa,desi parea ca are lumea la degetul mic!  

Concluzia?Era PREA BUN pt lumea asta,din nou ne-am demonstrat statutul josnic de a blama si mai apoi a zeifica!!!!

P.S:In timp ce Dumnezeu executa constiincios moonwalk-ul,MJJ face turul Neverlandului in aripile sale de vesnic inger.

Aceste randuri au fost scrise printre lacrimi care-mi macinau orice emotie sufleteasca emanata.

My heart will go on with MJ!

Fie Binecuvantat Michael Joseph Jackson pt eternitate!Daniela  

     

           

  

          

3 comentarii:

Eu ....PANSYDRA spunea...

Daaaaa ....Ne-a daruit ...emotii...si poate acestea sint ....cele mai ...grozave ...
Sper ca si-a gasit linistea ....

Ella spunea...

Cel mai trist lucru nu e faptul ca a murit, sau ca avea traume din copilarie, sau ca a fost nedreptatit, ci faptul ca noi toti, desi il plangem si ni-l amintim, nu am inteles mesajul lui. Mesajul lui a fost complet ratat. Si eu, tu si noi toti demontram lucrul asta in fiecre clipa. MJ poate este fericit cand vede oamenii ca-l plang si-i organizeaza tot felul de ceremonii, dar cu adevarat fericit va fi cand noi toti ne vom schimba in bine, caci doar atunci el va intelege ca mesajul i-a fost inteles.

andreiraduM spunea...

Bun gasit!
Eu cred ca endorfinele sunt vinovate.
Sunt oameni ce au murit in puscarii pentru binele unei natii si nu i-a zeificat nimeni, nu i-a facut sfinti si nici endorfinele nu le-au influentat.

Nu stiu de ce avem nevoie sa ne creem idoli postmortem.
A fost un TALENT!
A trait din plin si iluzia zeului si deceptia lui.
A fost un suflet printre milioane de suflete.
Diferenta: TALENT!