miercuri, 22 iulie 2009

Omul si Universul

Candva intelesul armoniei dintre Om si Univers era pe deplin infiltrata in mentalul subconstient al omului si nu necesita sa ai cunostiinte avansate in acest adevar absolut.Omul din prea multa dorinta de a domina si de-a ajunge la un nivel tehnologic avansat s-a indepartat implicit de aceste intelesuri primordiale.

Asa cum Universul s-a nascut dintr-o scanteie emanata din gandul Lui Dumnezeu,asa si sufletul omului ia viata printr-un suflu divin si nemuritor in continua extindere existentiala si vibrationala.Fiecare fiinta din acest infinit Univers este in continua interconectare cu acesta pt ca fiecare organism mai mic face parte dintr-un organism mai mare.Fiecare sistem solar face parte dintr-o galaxie si fiecare organ din corpul nostru comunica cu intregul organism.Ne nastem cu o energie vitala care la un moment dat se va epuiza asa cum soarele isi va epuiza combustibilul de hidrogen peste cateva miliarde de ani.Insa asta nu trebuie sa ne sperie intrucat din Soarele ce va apune se va naste un nou soare din ramasitele vechiului soare asta demonstrand continuarea ciclica si echilibrata.Trebuie sa intelegem ca si omul dupa ce-si duce propria viata intr-un corp fizic isi continua existenta intr-un corp invizibil ochiului fizic dar care nu-si va inceta legatura dintre el si familie.

Nu putem cunoaste Universul daca nu intelegem legatura noastra permanenta cu el.Dumnezeu si-a materializat Infinitatea si Energia creand  acest laborator inteligent si pe noi ne-a creat din imensa Lui iubire pe-un Pamant binecuvantat lasandu-ne sa-I exploram lucrarea.Cand un organ este bolnav tot organismul sufera si cand  o stea explodeaza si se formeaza supernova intreg Universul sufera o transformare.

Fiecare noua viata poate fi comparata cu nasterea unui nou sistem solar sau unei galaxii si fiecare generatie de urmasi poate fi asemenea unei noi generatii de stele tinere.

Asa cum fiecare speranta ne insoteste asa MIRACOLUL E PRETUDINDERI!!!  

 

Un comentariu:

Cristiana spunea...

Draga Danielle, din prima clipa m-am alaturat blogului tau... intr-adevar este creat cu mult suflet!! Ma alatur si eu miracolelor care pot sa infloreasca in orice clipa in sufletele noastre si impreuna poate contribuim si noi la a face mai frumoasa lumea in care traim!!
Fericita ar trebui sa fie tara care are tineri asemenea tie, Fata Draga!!